Hello Mommy Monster

Hello Mommy Monster

DIY anyák napi meglepetések

2019. május 02. - Hello Mommy Monster

Ígértem még pár DIY ötletet, arra az esetre ha nem szeretnél nagy összegeket kiadni Anyák napjára, akkor remek filléres ajándékokat is elkészíthetsz otthon a gyerkőcök segítségével.

Talp/kéz lenyomatos bögre

Kapható nagyjából 800 - 1000 Ft között porcelánra való filc, vagy festék, amivel be tudod festeni már a picik kezét, talpát is és rányomod a bögrére, tányérra, majd ha filced is van ráírhatod a dátumot, a nevét, a jeles napot. Ezután első körben gyorsan sikáld le a gyereket, majd mehet a sütőbe az ajándék, s ha jól kiszáradt készen is van. Mi ezeket a bögréket még tavaly készítettük Mikulásra , viszont nem egyforma idő volt sütésnek írva a filcre és a festékre ezért pár betű lekopott azokat újra kellett égetni - így érdemes olyan filcet választani, amit nem szükséges kisütni, csak száradni hagyni. 

image2_5.jpeg

Üdvözlőkártya bármilyen formában

Tulajdonképpen egy vékonyabb kartonlap, vagy vastagabb papírból ezer féle dolog készíthető. Hajtsd félbe a papírt rajzold rá a szivecskét, egy kaspót tulipánnal , a lényeg hogy kinyitható legyen és akár ebbe is mehet a gyerek kézlenyomata, láblenyomata valamilyen virágcsokrot kialakítva, vagy egy pillangót, egy orgonát a kis ujjlenyomataival ( a szárát és leveleit rajzold meg te ) , szóval az ötletek tárháza végtelen.

image4_1.jpegKép forrása : Pinterest

Textil/filc virágok

Könnyen készíthető tulipán filcből, vagy maradék vászonból, és akár ezt is ajándékozhatod, hiszen ez soha nem fog elhervadni. Kicsit több idő amíg ezek elkészülnek, de megéri, mert nagyon szépek. 

image1_2_1.jpeg

Idézetes - feliratos bögre

Ha van porcelánra való filced, és tudsz szépen írni bármilyen frappáns szöveget rápingálhatsz. Esetleg ha többféle színű filced is van, akkor a gyereket is megkérheted ő rajzoljon rá. Nem számít, hogy az a rajz már igazi kivehető rajz, vagy csak irka-firka. Sőt ha már beszél, de rajzolni nem tud elmondhatja mit rajzolt és ráírhatod azt is, így vicces lesz több év múlva neki is megcsodálnia hogy ő ezt a sok vonalat egy kiskutyának látta például. 

Vászonszatyor

Szuper ötlet, ha textilfestéket vásárolsz és egy natur textiltáskát, amit frankón összemaszatolhat a gyerkőc, természetesen úgy, hogy egy szép alkotást kapjunk végeredményül. 

image3_2.jpeg

Kép forrása:Pinterest

 Ti mivel készültök Anyák napjára? 

Szerettel,

Regina

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomommymonster.blog.hu/api/trackback/id/tr7014798794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása