Hello Mommy Monster

Hello Mommy Monster

A lányom szerelme

2017. május 23. - Hello Mommy Monster

Ahogy a mondás is tartja, az Apa a lánya első szerelme . . . Dorka és Dávid esetében ez már több mint szerelem. Amikor még tavaly a beültetés után mit sem sejtettünk, már akkor virágot vásárolt Nőnapra az Ő kislányának, akinek a nevét is ő választotta. Ugyan nem volt egyszerű választás, a 23. hétre sikerült rábólintanom - mert hát voltak érdekes ötletei :)

Megszületése után a kórházban még félve fogta a csöpp kis testét első alkalommal amikor magához ölelhette, majd egyre bátrabban vette fel, amikor már átkerültünk a Péterfybe ( bár volt amikor segítségért kiáltott - "jaj inkább te vedd ki, hason alszik így nem tudom, hogy megfogni " - hangzott néhány alkalommal a segélykiáltás. ☺❤ A rajongás azonban már ekkor kialakult, mert az esti etetések után már csak Apa vállán aludt el. 

27 hosszú nap elteltével, amikor hazajöttünk a fürdetést az első két este még rám bízta, de azóta egy kezemen meg tudom számolni hányszor fürdettem Dorkát. Általában fürdés előtt 3/4 órával ér haza Dávid, rögtön összebújnak, Dorka ujjong, sikongat, mindent elmesél és olyan csodálattal néz Dávidra, mint aki tényleg szerelmes. Csillog a szeme, fülig ér a szája, jár a keze-lába, a tekintetét le sem veszi róla, huncutul mosolyog, simogatja az arcát. A meghitt pillanatok pedig a fürdetésnél folytatódnak. Ilyenkor picit féltékeny is vagyok, Anya ez idő alatt el van felejtve csak Apa létezik. 
Oda-vissza imádják egymást. Ahogy növekszik Dorka egyre nagyobb az öröme is Apa hazaérkeztekor, szinte kiugrik a kezemből amikor ajtót nyitunk a Szerelmének. 
Apa mindent megtanult amire Dorkának szüksége van. Peluscsere ( bár a kakispelusokat a kórházban még hanyagolta, de idővel belejött ezeknek a cseréjébe is ), kedvenc mondókák - dalok éneklése, hordozás. Ettől eleinte ódzkodott , főleg amíg csak a rugalmas kendőt használtuk, azt nem is volt hajlandó megtanulni, ahogy a karikás kendőt sem. Amikor el kezdtem rúdtáncra járni muszáj volt beadni a derekát, mert vannak alkalmak amikor egyszerűen csak kendőben vagy Bondiban hajlandó megnyugodni Dorka, és tényleg nem bonyolult a felvétele. Azóta már a városban is nyomultak benne együtt- és ilyenkor ugyan nem mondja Apa, de még büszkébb az apaságára, mintha csak a béna babakocsit tologatná. 
Apa tudja a legfinomabban simogatni a pocakot, amikor az fáj ( néha Dorka ezt egy-egy fürdés közbeni bekakálással hálálja meg ), vele a legjobb repülőzni, fürcsi közben pörögni-forogni és pocsolni. 
A fürdés után a másik kedvenc vízi elfoglaltságuk a babaúszás. Itt is Apa ölelő karjaiban érezheti a biztonságot, a sok énekléssel , vízi tornával építik még szorosabbra a kapcsolatukat. Szerelem ez a legrózsaszínebb fajtából ❤

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomommymonster.blog.hu/api/trackback/id/tr8314254699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása