Hello Mommy Monster

Hello Mommy Monster

Dilemma: gyerekülést, de milyet?

2017. június 26. - Hello Mommy Monster

Dorka már az autós hordozóban és az etetőszékében felül, de egyéb helyzetekben még nem produkál hasonló mutatványokat, azonban már nagyon várjuk, mert a hordozóban nagyon nehezen viseli már az utazást, főleg mióta bejött ez a meleg idő.

Tegnap roppant lelkesen látogattunk el hát a Brendonba, mert neten már szemezgettünk egy Cybex üléssel, de a nagyobb beruházásokat nem árt a két szemünkkel is lecsekkolni, no meg szerettük volna Dorkát is beleültetni. 
Az üzletben megerősítettek minket, hogy a Cybex valóban szuper, emellé pedig még a Peg Perego-t ajánlották, és azt is elmondták melyiket ne válasszuk, mert elméletileg nincs is mindegyiknek töréstesztje.
Mivel Dorka még csak 7,5 kg körül van ( holnap megyünk státuszvizsgálatra akkor megmérik, mert amióta vaskosak a combjai nem mérjük itthon ) , így valószínű hamarabb fog ülni mint 9kg, és mivel az ülések amiket néztünk 9-36 kg-ig használhatóak, így igencsak apró volt még bennük a kis Cucli ❤
Fontos, hogy olyat szeretnénk ami kissé megdönthető, egyrészt ha elalszik kényelmesebb neki úgy, másrészt mert akkor kicsit olyan mintha még a hordozóban ülne.
Olvasgattam, és nagyon friss eredményeket nem találtam, de ezekre azt írják a tesztelők is, hogy tényleg megfelelőek. 
A tesztek alapján még egy Concord modellt dicsérnek, de kissé elbizonytalanodtam, hogy kényelmes-e a gyerekeknek ez a könyöktámaszos rész az elején. Nem szorítja-e nagyon a combját, nyáron nem melegíti-e még jobban.
Leginkább most a Peg Peregoval szimpatizálok, talán az valamivel kisebb is, és ugyan nem emlékszem megnéztük-e mennyire dönthető ott személyesen, de a videóban elég klassznak tűnik.
Talán megfelelőbb lenne egy 9-18 kg-ig használható ülésre beruházni, de azok is ugyanennyibe kerülnek , ráadásul csak 4-5 éves korukig tudnak beleülni - bár lehet addigra kijönnek még klasszabb és biztonságosabb modellekkel. Még van egy kis időnk átgondolni, és ha arra gondolok a babakocsin mennyit vaciláltunk, az ehhez képest gyerekjáték volt. 
Biztonságosat szeretnénk, kényelmeset - ha valaki már tapasztalt ebben a témában köszönöm a tippeket.
Regina

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomommymonster.blog.hu/api/trackback/id/tr1114254687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása