Hello Mommy Monster

Hello Mommy Monster

Könyvkihívás 2019

2019. január 07. - Hello Mommy Monster

2018-ban bebuktam a könyvkihívást. 

17 könyvet sikerült teljesen befejeznem. Sajnos van egy rossz szokásom, hogy egyszerre több könyvet olvasok - telefonon és hagyományos könyv formában szinte mindig van párhuzam, de legtöbbször a kézzel fogható könyvek esetében is, mert nem mindegyik fog meg egyformán és a hangulatomtól függ melyiket választom. Szóval így függőben van még 3 könyv , ami várat magára. Ha ezeket is hozzávesszük, nem teljesítettem azért olyan rosszul. 

Bejegyzés sem született mindenről, de idén megpróbálom majd picit sűrűbben posztolni az ezzel kapcsolatos és egyéb tartalmakat is. Lényeg a lényeg ismét belevágok, és ha ezt nem is a Szabados Ági féle Nincs időm olvasni kihívást az előző évet tekintve biztos sikerül teljesítenem, hiszen ő havi egy könyvet javasol, ezért ezt a két kihívást megpróbálom majd vegyíteni. 

Az 52 könyv egy év alatt kihívásról itt olvashattok, a 12 könyv 12 hónap alatt kihívást pedig itt követhetitek. 

Sokaknak elveszi a kedvét a sok előírt témakör, olyan ez mint az iskolában a kötelező olvasmányok , később felnőtt fejjel szívesebben olvassuk őket, de széles a kihívás témaköre is, a könyvek tárháza pedig még nagyobb ezért sok könyves blog, vagy szintén olvasni szerető ismerősök ajánlásával rengeteg új könyv megismerésére szert tehetünk, s máris könnyebb a dolgunk.

image1_4_1.jpeg

Egy könyvet már sikerült is befejeznem - igaz, hogy még 2018 év végén kezdtem el, de több mint a fele hátra volt még, így ez most belefér már a 2019-es listámba. Minden éven van egy ilyen könyv, amibe csak belekezdtem év végén és aztán abbahagytam és később az elejétől újrakezdtem, hogy ne legyen csalás. Szerintetek? Csalás vagy belefér?

Kellemes kikapcsolódást Nektek,

Regina

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomommymonster.blog.hu/api/trackback/id/tr8614528334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása