Hello Mommy Monster

Hello Mommy Monster

100happydays

2017. július 24. - Hello Mommy Monster

Szép Hétfő reggelt Mindenkinek :)

 
Régen írtam új bejegyzést, de valahogyan annyira nem volt lehetőségem úgy igazán nyugodtan leülni a gép elé, hogy nem sikerült befejeznem a két félbehagyott témát, de maholnap pótolom.
 
Addig is kérdezném van-e kedvetek egy kis kihíváshoz? Igazából már elég régi, több éve indult már az instagramon a #100happydays nevű kihívás, aminek a lényege, hogy 100 napon keresztül, mindennap találjunk valamit ami boldoggá tesz minket. Már kétszer végigcsináltam, és számomra voltak nehéz napok amikor egyszerűen nem volt semmi ami örömöt okozott volna, azonban mivel nem szerettem volna félbehagyni a kihívást tennem kellett érte. S mivel szükség volt a boldogságra, egy apró gyönyörre, ami mosolyt csal az arcomra egy idő után már nem kellett keresni, mert rájön az ember, hogy akár egy szép pillangó, egy ritkán látott szitakötő is mekkora örömöt jelenthet a szürke hétköznapokon.
 
Dorka mellett nem mondanám, hogy szürkék a hétköznapok, viszont sokszor vagyok fáradt és sokszor nem értékelem úgy a dolgokat, ahogyan azt kellene, ezért úgy döntöttem ismét belevágok.
Ha van kedvetek hozzá, csatlakozzatok. Mindennap feltöltök a mai naptól kezdve egy képet a nap végén Instagramra, és Facebookra, és a bejegyzésem alá kommentben várom, hogy ti is megosszátok, mi okozott aznap Nektek örömet. 

Ha Instagramon játszotok csak, akkor hashtag-be jelöljétek a következőket : #100happydays - és #hellomommymonster .

Este jövök az első képemmel - keressétek ti is a mosolyokat :)
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomommymonster.blog.hu/api/trackback/id/tr1614254675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása